Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Politia MoinestiLa data de 29.11.2011, in jurul orei 21:50, Sectia 2 Politie Rurala Moinesti a fost sesizata de catre Sorin P., de 33 de ani, din comuna Beresti Tazlau, despre faptul ca a fost victima unei agresiuni.

La fata locului s-a deplasat o patrula de siguranta care a stabilit in urma cercetarilor ca in drum spre domiciliu, Sorin P. s-a intalnit cu Vasile C., de 30 de ani si Iulian C., de 25 de ani, ambii din localitate.

In urma unei discutii in contradictoriu cu acestia, cei doi i-au aplicat mai multe lovituri in zona fetei. Victima a fost transportata la Spitalul Moinesti pentru ingrijiri medicale, fara a fi totusi necesara internarea.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...