Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Festivalul 'Fulg de nea' 2011 (foto: Ionut Tabultoc)Bianca-Alexandra Petcu si Alexandra-Elena Pashalov sunt doua fetite din Moinesti care au reusit performanta de a impresiona exigentul juriu al festivalului-concurs "Fulg de nea", desfasurat la Brasov in perioada 18 - 20 noiembrie 2011.

Ambele concurente sunt elevele scolii de muzica M.Y. Music Art din Onesti si au obtinut atat premiul I la sectiunea 6-8 ani ( Bianca-Alexandra Petcu), cat si o mentiune la categoria 15-18 ani (Alexandra-Elena Pashalov).

M.Y. Music Art a mai obtinut rezultate bune la Brasov si in 2008, cand a cucerit chiar trofeul festivalului, prin Alexandra-Adina Anghelache, din Moinesti, dar si in 2010, cand Raluca Bogdanescu, din Onesti, a ocupat a treia pozitie pe podiumul premiantilor.

Festivalul-concurs "Fulg de nea" este un eveniment anual aflat la editia a VI-a si se doreste a fi o adevarata rampa de lansare pentru copii talentati.

Sursa: Ziarul de Bacau

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...