Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Deseuri Moinesti

Primăria Municipiului Moinești a anunțat că începând din 25 ianuarie 2019, operatorul regional de salubritate Romprest SA, nu va mai ridica gunoiul din localitățile județului Bacău și, implicit, nici din orașul Moinești.

Motivația acestei situații este legată de faptul că atât Romprest SA, cât și compania ECO Sud SA (administratorul Depozitului Regional de Colectare a Deșeurilor Menajere Bacău și a Stației de Sortare Moinești) au de încasat sume restante de la toate primăriile din județ. Sumele restante sunt calculate ca diferența dintre numărul locuitorilor după ultimul recensământ și populația stabilă aflată efectiv la domiciliu și căreia i s-a prestat acest serviciu.

UAT Moinești mai precizează faptul că a achitat la zi cotravaloarea serviciilor prestate populației prezente efectiv la domiciliu, dar că pentru diferențele considerate restanțe s-a adresat instanțelor judecătorești și este acum în așteptarea pronunțării acestora.

Moinesteanul.ro

 

Serviciu oferit via CComment

Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...