Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Locuințe ANL

Conform unui anunț publicat pe site-ul propriu, Unitatea Administrativă Teritorială Moinești are în plan demararea construcției a 52 de locuințe de tip A.N.L. pentru tineri și invită pe cei interesați să depună documentația necesară la sediul primăriei, în cadrul Compartimentului de Fond Locativ.

Pentru a beneficia de o asemenea locuință, solicitanții trebuie să aibă la data depunerii cererii vârsta maximă de 35 de ani, loc de muncă pe raza municipiului Moinești, să nu dețină sau să fi deținut o altă locuință pe teritoriul României și să nu fi beneficiat de ajutorul statului în creditare și execuție pentru realizarea unei locuințe după 01.01.1990.

Criteriul de vârstă nu se aplică medicilor și cadrelor didactice calificate.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0234.363.680, interior 132.

Moinesteanul.ro

Știați că...

... in urma recensamantului din 1860, Moinestiul a devenit oficial a 28-a localitate urbana a Moldovei, dupa numarul de locuitori (2107)?

... Moinestiul este al treilea oras din tara care detine un avion de tip MIG-21 (Lancer) expus suspendat pe soclu si transformat in monument?

...Moinestiul a reusit "performanta" de a nu finaliza nici dupa 21 de ani constructia unui hotel, astfel incat a ajuns ca in 2011 sa fie singurul Municipiu din judet care nu dispune de un asemenea stabiliment?

... padurea 'Parcul cu Pini' din Moinesti este una din putinele rezervatii naturale de pini negri din Europa? 

... Gara Moinesti a fost construita in anul 1884 si este una din cele mai vechi gari din Romania, replici asemanatoare putand fi gasite la: Odobesti, Pucioasa si Segarcea?

Ultimele Postări pe Forum

Ultimul anunț

Ocazie! Apartament cu 3 camere decomandate, 65mp, zona magazin Select.