Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Viorel Ilie

Viorel Ilie, primarul ales al Municipiului Moinești a candidat la alegerile de pe 11 decembrie pentru un post de senator în Senatul României, funcție care i-a fost validată oficial de către Biroul Electoral Județean Bacău.

Edilul a candidat pe listele ALDE (Alianța Liberalilor și Democraților) și va ocupa unul din cele 9 locuri de senatori ce revin acestei formațiuni politice la nivel național.

În aceste condiții, la Moinești vor fi organizate alegeri anticipate pentru desemnarea unui nou primar, iar până atunci atribuțiile acestuia vor fi preluate de viceprimarul Valentin Vieru.

Într-o declarație preluată de Deșteptarea, Viorel Ilie afirmă că “Eu cred că o mare parte dintre moineșteni au înțeles că avem nevoie de un alt fel de sprijin, la un nivel mai înalt, pentru proiectele importante cum sunt cele privind statutul de stațiune turistică și bază de tratament, dar și pentru finalizarea altor proiecte pe care le-am început.” 

Moinesteanul.ro

Alte Știri

Știați că...

... in urma recensamantului din 1860, Moinestiul a devenit oficial a 28-a localitate urbana a Moldovei, dupa numarul de locuitori (2107)?

... Moinestiul este al treilea oras din tara care detine un avion de tip MIG-21 (Lancer) expus suspendat pe soclu si transformat in monument?

... padurea 'Parcul cu Pini' din Moinesti este una din putinele rezervatii naturale de pini negri din Europa? 

...Moinestiul a reusit "performanta" de a nu finaliza nici dupa 21 de ani constructia unui hotel, astfel incat a ajuns ca in 2011 sa fie singurul Municipiu din judet care nu dispune de un asemenea stabiliment?

... Gara Moinesti a fost construita in anul 1884 si este una din cele mai vechi gari din Romania, replici asemanatoare putand fi gasite la: Odobesti, Pucioasa si Segarcea?

Ultimele Postări pe Forum

Ultimul anunț