Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Clubul Lira Moinești - Iulie 2016

Aflat în proces de reabilitare de mai bine de 4 ani, fostul cinematograf „Club Lira” din Moinești a rămas și astăzi un important punct de reper atât pentru locuitorii orașului, cât și pentru cei care sunt doar în trecere prin municipiu.

Deși a fost anunțată ca una din investițiile prioritare în campania electorală din 2012 și care ar fi trebuit finalizată în 2014, nici astăzi stabilimentul nu este dat in funcțiune, lucrările de modernizare având întârzieri foarte mari.

Așa cum se poate remarca din fotografiile de mai jos, dacă la exterior lucrurile stau ceva mai bine, în interior sunt incă foarte multe de făcut.

Configurația noii săli de spectacole este modificată substanțial, acest lucru fiind ușor de remarcat în zona dedicată spectatorilor. Aceasta este mai mică, folosește o arhitectură in trepte (tip amfiteatru) și cel mai probabil va dispune de mai puține locuri decât în forma inițială. Culoarea predominantă la interior este roșul, arhitecții alternând pe pereții laterali combinația de culori roșu cu negru.

Galerie Foto:

club_lira_exterior_02
club_lira_interior_01
club_lira_interior_02
club_lira_interior_03

Moinesteanul.ro

Alte Știri

Știați că...

... Gara Moinesti a fost construita in anul 1884 si este una din cele mai vechi gari din Romania, replici asemanatoare putand fi gasite la: Odobesti, Pucioasa si Segarcea?

... padurea 'Parcul cu Pini' din Moinesti este una din putinele rezervatii naturale de pini negri din Europa? 

... in urma recensamantului din 1860, Moinestiul a devenit oficial a 28-a localitate urbana a Moldovei, dupa numarul de locuitori (2107)?

... Moinestiul este al treilea oras din tara care detine un avion de tip MIG-21 (Lancer) expus suspendat pe soclu si transformat in monument?

...Moinestiul a reusit "performanta" de a nu finaliza nici dupa 21 de ani constructia unui hotel, astfel incat a ajuns ca in 2011 sa fie singurul Municipiu din judet care nu dispune de un asemenea stabiliment?

Ultimele Postări pe Forum

Ultimul anunț