Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Clubul Lira Moinești - Iulie 2016

Aflat în proces de reabilitare de mai bine de 4 ani, fostul cinematograf „Club Lira” din Moinești a rămas și astăzi un important punct de reper atât pentru locuitorii orașului, cât și pentru cei care sunt doar în trecere prin municipiu.

Deși a fost anunțată ca una din investițiile prioritare în campania electorală din 2012 și care ar fi trebuit finalizată în 2014, nici astăzi stabilimentul nu este dat in funcțiune, lucrările de modernizare având întârzieri foarte mari.

Așa cum se poate remarca din fotografiile de mai jos, dacă la exterior lucrurile stau ceva mai bine, în interior sunt incă foarte multe de făcut.

Configurația noii săli de spectacole este modificată substanțial, acest lucru fiind ușor de remarcat în zona dedicată spectatorilor. Aceasta este mai mică, folosește o arhitectură in trepte (tip amfiteatru) și cel mai probabil va dispune de mai puține locuri decât în forma inițială. Culoarea predominantă la interior este roșul, arhitecții alternând pe pereții laterali combinația de culori roșu cu negru.

Galerie Foto:

club_lira_exterior_02
club_lira_interior_01
club_lira_interior_02
club_lira_interior_03

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Regionale

Produs petrolier sustras

Prins în flagrant când fura gazolină dintr-o conductă

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Zemeș a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești cu propunere de arestare prevent...

Alte Știri

Zilele Municipiului Moinești

07 - 09 septembrie 2018 - Zilele Municipiului Moinești …

Timp de trei zile, în perioada 07 - 09 septembrie 2018, moineștenii sunt învitați la Manifestările Culturale - Zilele Municipiului Moinești, un eveniment care se desfășoară anual și care include spect...