Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
„Școala Petrolistilor” - un program educațional marca OMV Petrom

OMV Petrom lansează cea de-a doua ediție a programului “Școala Petroliștilor” și înființează trei noi clase cu specializările Operator sonde și Operator la extracția, transportarea, tratarea și distribuția gazelor în trei licee partenere: Liceul Tehnologic “Astra Pitești”, Colegiul Tehnic “Grigore Cobălcescu” Moinești și Liceul Tehnologic “Voievodul Mircea” Târgoviște.

În total, în anul școlar 2016-2017 sunt disponibile 84 de locuri pentru viitorii meseriași în clasele susținute de OMV Petrom.

Elevii interesați se pot înscrie până la data de 21 iunie, iar cei admiși vor urma trei ani de studiu. În tot acest timp vor beneficia atât de pregătire profesională în domeniul ales, cât și de stagii de practică în cadrul companiei OMV Petrom. Cei care finalizează cu succes cursurile vor dobândi o calificare profesională recunoscută la nivel European.

În „Școala Petroliștilor” se poate înscrie orice elev care va absolvi sau care a absolvit deja clasa a VIII-a și care nu va împlini vârsta de 18 ani până la data de 1 septembrie 2016. Mai mult, dincolo de bursa în valoare de 200 de lei acordată de statul român, elevii vor mai primi și o bursă adițională acordată de OMV Petrom, de până la 700 de lei pe lună, în funcție de performanțele atinse.

„Școala Petroliștilor” face parte din proiectul România Meseriașă, prin care OMV Petrom susține educația profesională din România.

Moinesteanul.ro

Alte Știri

Știați că...

...Moinestiul a reusit "performanta" de a nu finaliza nici dupa 21 de ani constructia unui hotel, astfel incat a ajuns ca in 2011 sa fie singurul Municipiu din judet care nu dispune de un asemenea stabiliment?

... Gara Moinesti a fost construita in anul 1884 si este una din cele mai vechi gari din Romania, replici asemanatoare putand fi gasite la: Odobesti, Pucioasa si Segarcea?

... Moinestiul este al treilea oras din tara care detine un avion de tip MIG-21 (Lancer) expus suspendat pe soclu si transformat in monument?

... in urma recensamantului din 1860, Moinestiul a devenit oficial a 28-a localitate urbana a Moldovei, dupa numarul de locuitori (2107)?

... padurea 'Parcul cu Pini' din Moinesti este una din putinele rezervatii naturale de pini negri din Europa? 

Ultimele Postări pe Forum

Ultimul anunț