Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Festival ”Mai cu Folk” - Vaslui 2016

Cea de-a III-a ediție a Festivalului - Concurs ”Mai cu Folk”, desfășurată duminică 15 mai în parcul Copou din Vaslui, a fost cucerită de concurenții moineșteni.

Trofeul festivalului fost câștigat de Radu Comănescu, elev al Liceului ”Spiru Haret” din Moinești, în timp ce la secțiunea ”individual” 16 - 20 de ani premiul I a fost primit de moineșteanca Andreea Hujanu, iar la sectiunea ”grupuri” 16-20 de ani premiul I a fost revendicat de trupa HB, tot din Moinești.

Pe scena festivalului vasluian au evoluat individual sau în formații 84 de tineri și copii din orașe precum Târgu Neamț, Moinești, Bârlad, Sebeș, Botoșani sau Vaslui.

Moinesteanul.ro

Alte Știri

Știați că...

... padurea 'Parcul cu Pini' din Moinesti este una din putinele rezervatii naturale de pini negri din Europa? 

... in urma recensamantului din 1860, Moinestiul a devenit oficial a 28-a localitate urbana a Moldovei, dupa numarul de locuitori (2107)?

... Moinestiul este al treilea oras din tara care detine un avion de tip MIG-21 (Lancer) expus suspendat pe soclu si transformat in monument?

... Gara Moinesti a fost construita in anul 1884 si este una din cele mai vechi gari din Romania, replici asemanatoare putand fi gasite la: Odobesti, Pucioasa si Segarcea?

...Moinestiul a reusit "performanta" de a nu finaliza nici dupa 21 de ani constructia unui hotel, astfel incat a ajuns ca in 2011 sa fie singurul Municipiu din judet care nu dispune de un asemenea stabiliment?

Ultimele Postări pe Forum

Ultimul anunț