Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Festival ”Mai cu Folk” - Vaslui 2016

Cea de-a III-a ediție a Festivalului - Concurs ”Mai cu Folk”, desfășurată duminică 15 mai în parcul Copou din Vaslui, a fost cucerită de concurenții moineșteni.

Trofeul festivalului fost câștigat de Radu Comănescu, elev al Liceului ”Spiru Haret” din Moinești, în timp ce la secțiunea ”individual” 16 - 20 de ani premiul I a fost primit de moineșteanca Andreea Hujanu, iar la sectiunea ”grupuri” 16-20 de ani premiul I a fost revendicat de trupa HB, tot din Moinești.

Pe scena festivalului vasluian au evoluat individual sau în formații 84 de tineri și copii din orașe precum Târgu Neamț, Moinești, Bârlad, Sebeș, Botoșani sau Vaslui.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Regionale

Produs petrolier sustras

Prins în flagrant când fura gazolină dintr-o conductă

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Zemeș a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești cu propunere de arestare prevent...

Alte Știri

Zilele Municipiului Moinești

07 - 09 septembrie 2018 - Zilele Municipiului Moinești …

Timp de trei zile, în perioada 07 - 09 septembrie 2018, moineștenii sunt învitați la Manifestările Culturale - Zilele Municipiului Moinești, un eveniment care se desfășoară anual și care include spect...