Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Reținut de polițiști

După ce în perioada 11-13 martie 2016 mai multe societăți comerciale au raportat spargeri, polițiștii au reținut la data de 15 martie un bărbat de 29 de ani din Moinești despre care cred că ar putea fi autorul acestora.

Din cercetările polițiștilor rezultă că în noaptea de 10/11 martie și în noaptea de 12/13 martie, tânărul în cauză ar fi pătruns prin efracție în trei societăți comerciale din Moinești și ar fi sustras bunuri în valoare totală de aproximatv 6.000 de lei.

Faţă de bărbatul în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat.

Moinesteanul.ro

Alte Știri

Știați că...

... padurea 'Parcul cu Pini' din Moinesti este una din putinele rezervatii naturale de pini negri din Europa? 

...Moinestiul a reusit "performanta" de a nu finaliza nici dupa 21 de ani constructia unui hotel, astfel incat a ajuns ca in 2011 sa fie singurul Municipiu din judet care nu dispune de un asemenea stabiliment?

... Moinestiul este al treilea oras din tara care detine un avion de tip MIG-21 (Lancer) expus suspendat pe soclu si transformat in monument?

... Gara Moinesti a fost construita in anul 1884 si este una din cele mai vechi gari din Romania, replici asemanatoare putand fi gasite la: Odobesti, Pucioasa si Segarcea?

... in urma recensamantului din 1860, Moinestiul a devenit oficial a 28-a localitate urbana a Moldovei, dupa numarul de locuitori (2107)?

Ultimele Postări pe Forum

Ultimul anunț