Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Reținut de polițiști

După ce în perioada 11-13 martie 2016 mai multe societăți comerciale au raportat spargeri, polițiștii au reținut la data de 15 martie un bărbat de 29 de ani din Moinești despre care cred că ar putea fi autorul acestora.

Din cercetările polițiștilor rezultă că în noaptea de 10/11 martie și în noaptea de 12/13 martie, tânărul în cauză ar fi pătruns prin efracție în trei societăți comerciale din Moinești și ar fi sustras bunuri în valoare totală de aproximatv 6.000 de lei.

Faţă de bărbatul în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Regionale

Produs petrolier sustras

Prins în flagrant când fura gazolină dintr-o conductă

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Zemeș a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești cu propunere de arestare prevent...

Alte Știri

Zilele Municipiului Moinești

07 - 09 septembrie 2018 - Zilele Municipiului Moinești …

Timp de trei zile, în perioada 07 - 09 septembrie 2018, moineștenii sunt învitați la Manifestările Culturale - Zilele Municipiului Moinești, un eveniment care se desfășoară anual și care include spect...