Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Spitalul Municipal de Urgență Moinești

O comisie de disciplină încearcă să stabilească împrejurările în care un copil de doar patru ani a decedat la Moinești după ce acesta a fost investigat medical de doi medici de la Spitalul Municipal de Urgență din localitate.

Conform Digi24, băiețelul a ajuns prima dată la spital cu salvarea iar diagnosticul pus de medicul ORL-ist a fost de otită și i s-a recomandat tratament ambulatoriu. A doua zi dimineață copilul a ajuns din nou la spital cu salvarea unde a fost consultat de medicul pediatru care a diagnosticat micuțul tot cu otită și i-a permis să plece acasă.

Duminică seara însă, copilul a murit, iar pe certificatul de deces, specialiștii au scris insuficienţă cardiorespiratorie şi meningoencefalită.

În urma acestei situații, conducerea spitalului a cerut note explicative medicilor implicaţi, iar o comisie de disciplină urmează să stabilească dacă aceștia au respectat procedurile.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...