Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Fier vechi

În urma unei descinderi la un centru de colectare a fierului vechi, polițiștii moineșteni au confiscat 4 tone de deșeuri feroase, pentru care administratorul societății nu a putut prezenta documentele prevăzute de legislația în vigoare.

Descinderea a avut loc la data de 02 martie 2016 când polițiștii din Moinești au desfășurat o acțiune de prevenire a furturilor de materiale feroase şi neferoase.

În urma controlului, polițiștii au stabilit că administratorul societății nu deținea documente justificative pentru cantitatea de 4 tone deşeuri feroase, astfel că față de societatea în cauză s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 2000 de lei, conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, iar complementar s-a dispus confiscarea celor 4 tone deșeuri feroase.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Regionale

Produs petrolier sustras

Prins în flagrant când fura gazolină dintr-o conductă

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Zemeș a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești cu propunere de arestare prevent...

Alte Știri

Zilele Municipiului Moinești

07 - 09 septembrie 2018 - Zilele Municipiului Moinești …

Timp de trei zile, în perioada 07 - 09 septembrie 2018, moineștenii sunt învitați la Manifestările Culturale - Zilele Municipiului Moinești, un eveniment care se desfășoară anual și care include spect...