Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Fier vechi

În urma unei descinderi la un centru de colectare a fierului vechi, polițiștii moineșteni au confiscat 4 tone de deșeuri feroase, pentru care administratorul societății nu a putut prezenta documentele prevăzute de legislația în vigoare.

Descinderea a avut loc la data de 02 martie 2016 când polițiștii din Moinești au desfășurat o acțiune de prevenire a furturilor de materiale feroase şi neferoase.

În urma controlului, polițiștii au stabilit că administratorul societății nu deținea documente justificative pentru cantitatea de 4 tone deşeuri feroase, astfel că față de societatea în cauză s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 2000 de lei, conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, iar complementar s-a dispus confiscarea celor 4 tone deșeuri feroase.

Moinesteanul.ro

Alte Știri

Știați că...

... Moinestiul este al treilea oras din tara care detine un avion de tip MIG-21 (Lancer) expus suspendat pe soclu si transformat in monument?

...Moinestiul a reusit "performanta" de a nu finaliza nici dupa 21 de ani constructia unui hotel, astfel incat a ajuns ca in 2011 sa fie singurul Municipiu din judet care nu dispune de un asemenea stabiliment?

... padurea 'Parcul cu Pini' din Moinesti este una din putinele rezervatii naturale de pini negri din Europa? 

... in urma recensamantului din 1860, Moinestiul a devenit oficial a 28-a localitate urbana a Moldovei, dupa numarul de locuitori (2107)?

... Gara Moinesti a fost construita in anul 1884 si este una din cele mai vechi gari din Romania, replici asemanatoare putand fi gasite la: Odobesti, Pucioasa si Segarcea?

Ultimele Postări pe Forum

Ultimul anunț