Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Fier vechi

În urma unei descinderi la un centru de colectare a fierului vechi, polițiștii moineșteni au confiscat 4 tone de deșeuri feroase, pentru care administratorul societății nu a putut prezenta documentele prevăzute de legislația în vigoare.

Descinderea a avut loc la data de 02 martie 2016 când polițiștii din Moinești au desfășurat o acțiune de prevenire a furturilor de materiale feroase şi neferoase.

În urma controlului, polițiștii au stabilit că administratorul societății nu deținea documente justificative pentru cantitatea de 4 tone deşeuri feroase, astfel că față de societatea în cauză s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 2000 de lei, conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, iar complementar s-a dispus confiscarea celor 4 tone deșeuri feroase.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...