Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Mărțișoare ecologice

În perioada 24 februarie - 01 martie 2016 Primăria Municipiului Moinești în parteneriat cu instituțiile școlare, îi invită pe moineșteni în holul sălii de festivități primăriei pentru a vizita expoziția cu vânzare de mărțișoare ecologice.

Evenimentul se desfășoară sub sloganul "START- ECOMARTIȘ0R - Primăvara 2016" și își propune să crească conștientizarea problemelor de mediu în rândul vizitatorilor și importanța protejării acestuia prin orice mijloace.

În acest scop, elevii instituțiilor de învățământ locale vor prezenta fața educativ-ecologică a materialelor reutilizabile prin confecționarea manuală a unei game eco de felicitări și mărțișoare.

Odată cu acest eveniment, primăria deschide calendarul acțiunilor ecologice ale primaverii 2016.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Regionale

Produs petrolier sustras

Prins în flagrant când fura gazolină dintr-o conductă

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Zemeș a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești cu propunere de arestare prevent...

Alte Știri

Zilele Municipiului Moinești

07 - 09 septembrie 2018 - Zilele Municipiului Moinești …

Timp de trei zile, în perioada 07 - 09 septembrie 2018, moineștenii sunt învitați la Manifestările Culturale - Zilele Municipiului Moinești, un eveniment care se desfășoară anual și care include spect...