Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Mărțișoare ecologice

În perioada 24 februarie - 01 martie 2016 Primăria Municipiului Moinești în parteneriat cu instituțiile școlare, îi invită pe moineșteni în holul sălii de festivități primăriei pentru a vizita expoziția cu vânzare de mărțișoare ecologice.

Evenimentul se desfășoară sub sloganul "START- ECOMARTIȘ0R - Primăvara 2016" și își propune să crească conștientizarea problemelor de mediu în rândul vizitatorilor și importanța protejării acestuia prin orice mijloace.

În acest scop, elevii instituțiilor de învățământ locale vor prezenta fața educativ-ecologică a materialelor reutilizabile prin confecționarea manuală a unei game eco de felicitări și mărțișoare.

Odată cu acest eveniment, primăria deschide calendarul acțiunilor ecologice ale primaverii 2016.

Moinesteanul.ro

Alte Știri

Știați că...

... Gara Moinesti a fost construita in anul 1884 si este una din cele mai vechi gari din Romania, replici asemanatoare putand fi gasite la: Odobesti, Pucioasa si Segarcea?

... padurea 'Parcul cu Pini' din Moinesti este una din putinele rezervatii naturale de pini negri din Europa? 

... Moinestiul este al treilea oras din tara care detine un avion de tip MIG-21 (Lancer) expus suspendat pe soclu si transformat in monument?

... in urma recensamantului din 1860, Moinestiul a devenit oficial a 28-a localitate urbana a Moldovei, dupa numarul de locuitori (2107)?

...Moinestiul a reusit "performanta" de a nu finaliza nici dupa 21 de ani constructia unui hotel, astfel incat a ajuns ca in 2011 sa fie singurul Municipiu din judet care nu dispune de un asemenea stabiliment?

Ultimele Postări pe Forum

Ultimul anunț