Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Poliția Moinești

În data de 15.02.2016, o patrulă auto de siguranţă rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Moineşti a depistat în flagrant un bărbat de 50 de ani din com. Măgireşti, în timp ce conducea un moped, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Verificările polițiștilor au arătat că bărbatul  avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice anulat încă din anul 2008, în timp ce aparatul etilotest, a indicat o concentraţie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Mun. de Urgenţă Moineşti, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului, fapte prev. şi ped. de art. 335 şi art. 336 Cod penal.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...