Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Anuala Artiștilor Moineșteni

Galeriile de Artă Geneza din Moinești vor găzdui joi 11 februarie 2016, ora 17:00 vernisajul expoziţiei anuale de pictură, grafică şi fotografie a artiştilor moineșteni.

Expoziţia reuneşte lucrări semnate de mai mulți artiști locali printre care Elena Lupașcu, Oama Maria Văsâi, Dumitru Macovei, Ioan Văsâi, Ioan Viorel Cojan, Cristian Macovei, Mircea Bujor.

Moinesteanul.ro

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Alte Știri

Știați că...

... in urma recensamantului din 1860, Moinestiul a devenit oficial a 28-a localitate urbana a Moldovei, dupa numarul de locuitori (2107)?

... Moinestiul este al treilea oras din tara care detine un avion de tip MIG-21 (Lancer) expus suspendat pe soclu si transformat in monument?

...Moinestiul a reusit "performanta" de a nu finaliza nici dupa 21 de ani constructia unui hotel, astfel incat a ajuns ca in 2011 sa fie singurul Municipiu din judet care nu dispune de un asemenea stabiliment?

... padurea 'Parcul cu Pini' din Moinesti este una din putinele rezervatii naturale de pini negri din Europa? 

... Gara Moinesti a fost construita in anul 1884 si este una din cele mai vechi gari din Romania, replici asemanatoare putand fi gasite la: Odobesti, Pucioasa si Segarcea?

Ultimele Postări pe Forum

Ultimul anunț