Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Identitate nouă Moinesteanul.ro

Semne bune anul are!

Site-ul Moinesteanul.ro are din 2016 o nouă identitate vizuală, interfață complet schimbată și numeroase funcționalități extinse.

Cu toate acestea, cititorii și fanii noștri vor remarca faptul că am încercat să păstrăm pe cât posibil structura anterioară, să conservăm dar și să modernizăm zonele informaționale cu care s-au obișnuit.

În plus, am implementat hărți pentru fiecare instituție publică afișată pe site, am reorganizat secțiunea dedicată anunțurilor și am simplificat la maximum interactivitatea cu utilizatorii înregistrați.

Nu în ultimul rând, o schimbare majoră vine în întâmpinarea celor care accesează Moinesteanul.ro de pe dispozitive mobile, aceștia beneficiind acum de o interfață complet redesenată.

Sperăm ca toate aceste îmbunătățiri să vă surprindă plăcut și să vă facă să reveniți cu plăcere pe site-ul nostru.

Echipa Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Regionale

Produs petrolier sustras

Prins în flagrant când fura gazolină dintr-o conductă

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Zemeș a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești cu propunere de arestare prevent...

Alte Știri

Zilele Municipiului Moinești

07 - 09 septembrie 2018 - Zilele Municipiului Moinești …

Timp de trei zile, în perioada 07 - 09 septembrie 2018, moineștenii sunt învitați la Manifestările Culturale - Zilele Municipiului Moinești, un eveniment care se desfășoară anual și care include spect...