Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Identitate nouă Moinesteanul.ro

Semne bune anul are!

Site-ul Moinesteanul.ro are din 2016 o nouă identitate vizuală, interfață complet schimbată și numeroase funcționalități extinse.

Cu toate acestea, cititorii și fanii noștri vor remarca faptul că am încercat să păstrăm pe cât posibil structura anterioară, să conservăm dar și să modernizăm zonele informaționale cu care s-au obișnuit.

În plus, am implementat hărți pentru fiecare instituție publică afișată pe site, am reorganizat secțiunea dedicată anunțurilor și am simplificat la maximum interactivitatea cu utilizatorii înregistrați.

Nu în ultimul rând, o schimbare majoră vine în întâmpinarea celor care accesează Moinesteanul.ro de pe dispozitive mobile, aceștia beneficiind acum de o interfață complet redesenată.

Sperăm ca toate aceste îmbunătățiri să vă surprindă plăcut și să vă facă să reveniți cu plăcere pe site-ul nostru.

Echipa Moinesteanul.ro

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Alte Știri

Știați că...

... Moinestiul este al treilea oras din tara care detine un avion de tip MIG-21 (Lancer) expus suspendat pe soclu si transformat in monument?

...Moinestiul a reusit "performanta" de a nu finaliza nici dupa 21 de ani constructia unui hotel, astfel incat a ajuns ca in 2011 sa fie singurul Municipiu din judet care nu dispune de un asemenea stabiliment?

... padurea 'Parcul cu Pini' din Moinesti este una din putinele rezervatii naturale de pini negri din Europa? 

... Gara Moinesti a fost construita in anul 1884 si este una din cele mai vechi gari din Romania, replici asemanatoare putand fi gasite la: Odobesti, Pucioasa si Segarcea?

... in urma recensamantului din 1860, Moinestiul a devenit oficial a 28-a localitate urbana a Moldovei, dupa numarul de locuitori (2107)?

Ultimele Postări pe Forum

Ultimul anunț