Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Datini și obiceiuri de iarnă la Moinești

Așa cum ne-am obișnuit deja de o lungă perioadă de timp, la Moinești are loc la finele fiecărui an festivalul de datini și obiceiuri strămoșești, un eveniment ce pune în valoare atât zestrea culturală a zonei, cât și manifestările tradiționale de pe Valea Trotușului.

Astfel, pe 27 decembrie urșii, caprele, irozii, mascații și alte personaje de pomină au ”invadat” Moineștiul spre încântarea copiilor și nu numai.

Alaiuri și trupe din numeroase localități din zonă au mărșăluit prin centrul orașului și s-au desfășurat pe scena din Parcul Băi unde sute de moineșteni s-au înghesuit să-i privească și să-i aplaude bucuroși.

Moinesteanul.ro nu putea să lipsească de la eveniment, astfel că vă invităm să accesați galeria foto de mai jos pentru a vedea câteva instantanee reprezentative.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...