Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Bursa locurilor de muncă

Miercuri 16 Decembrie 2015, începând cu ora 10:00, În sala de conferință a Pensiunii MARIO situată pe str. Albotești nr.1 din Moinești, are loc ”Bursa locurilor de muncă”, un eveniment organizat în cadrul proiectului ”Alături de tine schimbăm piața muncii - măsuri active de ocupare a șomerilor din mediul rural”.

Obiectivul acțiunii constă în creșterea și îmbunătățirea șanselor șomerilor din mediul rural de a ocupa un loc pe piața forței de muncă prin întâlnirea directă față în față a cererii cu oferta locurilor de muncă.

La eveniment vor lua parte și membri ai grupului țintă al proiectului, respectiv minimum 75 de șomeri și șomeri de lungă durată din mediul rural cu domiciului în regiunea Nord Est.

Acțiunile desfășurate pentru grupul țintă al proiectului au fost: consiliere și orientare profesională, cursuri de inițiere în domeniul TIC și Dezvoltării competențelor antreprenoriale, cursuri de calificare nivel I în meseriile de Lucrător în comerț. Organizatorii menționează și faptul că rata de promovabilitate a grupului țintă la programele de formare profesională a fost de peste 95%.

”Bursa locurilor de muncă” este un eveniment organizat de Asociația “Centrul de Resurse pentru Dezvoltarea Familiei” împreună cu partenerii săi SC Green Team Actual SRL, Asociația pentru Formare Profesională Continuă și Protecția Patrimoniului - FPCPP și SC Event Care SRL.

Moinesteanul.ro

Știați că...

... Gara Moinesti a fost construita in anul 1884 si este una din cele mai vechi gari din Romania, replici asemanatoare putand fi gasite la: Odobesti, Pucioasa si Segarcea?

...Moinestiul a reusit "performanta" de a nu finaliza nici dupa 21 de ani constructia unui hotel, astfel incat a ajuns ca in 2011 sa fie singurul Municipiu din judet care nu dispune de un asemenea stabiliment?

... padurea 'Parcul cu Pini' din Moinesti este una din putinele rezervatii naturale de pini negri din Europa? 

... Moinestiul este al treilea oras din tara care detine un avion de tip MIG-21 (Lancer) expus suspendat pe soclu si transformat in monument?

... in urma recensamantului din 1860, Moinestiul a devenit oficial a 28-a localitate urbana a Moldovei, dupa numarul de locuitori (2107)?

Ultimele Postări pe Forum

Ultimul anunț