Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Bursa locurilor de muncă

Miercuri 16 Decembrie 2015, începând cu ora 10:00, În sala de conferință a Pensiunii MARIO situată pe str. Albotești nr.1 din Moinești, are loc ”Bursa locurilor de muncă”, un eveniment organizat în cadrul proiectului ”Alături de tine schimbăm piața muncii - măsuri active de ocupare a șomerilor din mediul rural”.

Obiectivul acțiunii constă în creșterea și îmbunătățirea șanselor șomerilor din mediul rural de a ocupa un loc pe piața forței de muncă prin întâlnirea directă față în față a cererii cu oferta locurilor de muncă.

La eveniment vor lua parte și membri ai grupului țintă al proiectului, respectiv minimum 75 de șomeri și șomeri de lungă durată din mediul rural cu domiciului în regiunea Nord Est.

Acțiunile desfășurate pentru grupul țintă al proiectului au fost: consiliere și orientare profesională, cursuri de inițiere în domeniul TIC și Dezvoltării competențelor antreprenoriale, cursuri de calificare nivel I în meseriile de Lucrător în comerț. Organizatorii menționează și faptul că rata de promovabilitate a grupului țintă la programele de formare profesională a fost de peste 95%.

”Bursa locurilor de muncă” este un eveniment organizat de Asociația “Centrul de Resurse pentru Dezvoltarea Familiei” împreună cu partenerii săi SC Green Team Actual SRL, Asociația pentru Formare Profesională Continuă și Protecția Patrimoniului - FPCPP și SC Event Care SRL.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...