Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
(sursă foto: Facebook)

Radu Constantin Comanescu, elev al Liceului Teoretic ”Spiru Haret” din Moinești a reușit frumoasa performanță de a câștiga marele trofeu al Festivalului Național de creație și interpretare a muzicii folk ”Toamna baladelor”.

Evenimentul a avut loc în perioada 7-8 noiembrie 2015, a fost organizat de Inspectoratului Scolar al Municipiului București și a reunit nu mai puțin de 115 copii veniți din 14 județe și Municipiul București, care au concurat impărțiți pe categorii de varstă, individual sau grupuri, la secțiunile de creație și interpretare.

Juriul de specialitate a fost format din Maria Gheorghiu - cantautor, Ovidiu Mihailescu – cantautor, Mircea Vintilă – cantautor, Eugen Cristea – actor și cantautor, Manuella Popescu – Radio Romania și Mihai Rebenciuc – dir.adj. Colegiul Național de Muzică George Enescu.

În cadrul aceluiași festival, Moineștiul a mai obținut un Loc I la Secțiunea Interpretare cl.IX-XII Grupuri prin Folk ”Star”și o mențiune la Secțiunea Interpretare cl.IX-XII Soliști grație Andreei Ionela Hușanu.

Moinesteanul.ro

Alte Știri

Știați că...

... Moinestiul este al treilea oras din tara care detine un avion de tip MIG-21 (Lancer) expus suspendat pe soclu si transformat in monument?

... Gara Moinesti a fost construita in anul 1884 si este una din cele mai vechi gari din Romania, replici asemanatoare putand fi gasite la: Odobesti, Pucioasa si Segarcea?

... padurea 'Parcul cu Pini' din Moinesti este una din putinele rezervatii naturale de pini negri din Europa? 

... in urma recensamantului din 1860, Moinestiul a devenit oficial a 28-a localitate urbana a Moldovei, dupa numarul de locuitori (2107)?

...Moinestiul a reusit "performanta" de a nu finaliza nici dupa 21 de ani constructia unui hotel, astfel incat a ajuns ca in 2011 sa fie singurul Municipiu din judet care nu dispune de un asemenea stabiliment?

Ultimele Postări pe Forum

Ultimul anunț