Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Centrul de Ecarisaj - Moinești (captură video live)

Administrația locală din Moinești a publicat pe site-ul www.moinesti.ro un set de instrucțiuni pentru persoanele interesate să acceseze două camere video ce transmit imagini în timp real din curtea centrului de ecarisaj de pe raza municipiului.

Cel mai probabil, acesta este într-un fel răspunsul autorităților la acuzele primite din partea mai multor membri ai unei asociații de protecție a animalelor care au declarat public că în adăpostul moineștean au loc numeroase abuzuri si acte de cruzime față de animalele găzduite acolo.

Grație sistemului de monitorizare video făcut public acum de primărie, oricine poate accesa si vizualiza în orice moment al zilei ce se petrece în adapost.

Pentru a accesa sistemul este necesară o conexiune la Internet și o aplicație specială pentru Windows ce poate fi descărcată de aici (sau varianta pentru Android de aici).

Detaliile pentru logare sunt:

  • Ip: 46.20.139.74
  • Port: 81
  • Utilizator: vizitator
  • Parola: dog

 

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...