Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Adapost de animale

Mai mulți voluntari ai unei asociații de protecție a animalelor acuză autoritățile locale din Moinești de nepăsare în cazul singurului adăpost de animale de pe raza municipiului.

Acestia au facut publice mai multe filmări cu animale chinuite, înfometate sau chiar moarte și aruncate în tomberoane pline cu gunoi. Imaginile au ajuns inclusiv la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moinești unde voluntarii au depus plângere pentru rele tratamente aplicate animalelor.

Cu toate acestea, reprezentanții autorităților locale neagă problemele semnalate și susțin că la centrul de ecarisaj sunt asigurate toate condițiile de funcționare.

Viorel Costea, purtătorul de cuvânt din cadrul primăriei Moinesti a declarat pentru ProTV: "Noi i-am capturat după ce am îndeplinit sarcinile DSV și poliția animalelor, inclusiv aducerea unui medic veterinar cu contract... Din punctul meu de vedere, ce se întamplă acolo e legal."

Subiectul a fost preluat si difuzat de mai multe publicații, precum și de mai multe posturi TV.

Moinesteanul.ro

Alte Știri

Știați că...

...Moinestiul a reusit "performanta" de a nu finaliza nici dupa 21 de ani constructia unui hotel, astfel incat a ajuns ca in 2011 sa fie singurul Municipiu din judet care nu dispune de un asemenea stabiliment?

... in urma recensamantului din 1860, Moinestiul a devenit oficial a 28-a localitate urbana a Moldovei, dupa numarul de locuitori (2107)?

... Moinestiul este al treilea oras din tara care detine un avion de tip MIG-21 (Lancer) expus suspendat pe soclu si transformat in monument?

... padurea 'Parcul cu Pini' din Moinesti este una din putinele rezervatii naturale de pini negri din Europa? 

... Gara Moinesti a fost construita in anul 1884 si este una din cele mai vechi gari din Romania, replici asemanatoare putand fi gasite la: Odobesti, Pucioasa si Segarcea?

Ultimele Postări pe Forum

Ultimul anunț