Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Pompierii SMURD

Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Moinești a fost solicitat marți 07 iunie, la ora 11:45, să intervină în comuna Zemeș, sat Modârzău, unde un bărbat s-ar fi înecat în râul Tazlău.

Barbatul în vârstă de 22 de ani a fost găsit și adus la mal unde un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Bacău a încercat resusitarea acestuia, fără însă rezultat.

Victima a fost astfel declarată decedată și predată unui echipaj al Institutului de Medicină Legală.

Moinesteanul.ro

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Alte Știri

Știați că...

...Moinestiul a reusit "performanta" de a nu finaliza nici dupa 21 de ani constructia unui hotel, astfel incat a ajuns ca in 2011 sa fie singurul Municipiu din judet care nu dispune de un asemenea stabiliment?

... Gara Moinesti a fost construita in anul 1884 si este una din cele mai vechi gari din Romania, replici asemanatoare putand fi gasite la: Odobesti, Pucioasa si Segarcea?

... padurea 'Parcul cu Pini' din Moinesti este una din putinele rezervatii naturale de pini negri din Europa? 

... in urma recensamantului din 1860, Moinestiul a devenit oficial a 28-a localitate urbana a Moldovei, dupa numarul de locuitori (2107)?

... Moinestiul este al treilea oras din tara care detine un avion de tip MIG-21 (Lancer) expus suspendat pe soclu si transformat in monument?

Ultimele Postări pe Forum

Ultimul anunț