Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Primăria Municipiului Moinești

Primaria Municipiului Moinesti a anuntat pe site-ul propriu organizarea in ziua de vineri 10 iulie 2015 de la ora 11:00 a unei dezbateri publice ale carei repere tin de directiile viitoare de dezvoltare a orasului si a investitiilor necesare pentru acestea.

Conform invitatiei, se vor lua in discutie teme legate de soarta ”hotelului” si a unei potentiale baze de tratament asociate acestuia si chiar posibilitatea transformarii municipiului Moinesti intr-o statiune balneo-climaterica.

La dezbatrere sunt invitati atat moinestenii interesati cat si reprezentati ai politicului, firme private sau specialisti in domenii precum arhitectura, urbanism sau turism.

Moinesteanul.ro

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Alte Știri

Știați că...

... padurea 'Parcul cu Pini' din Moinesti este una din putinele rezervatii naturale de pini negri din Europa? 

... in urma recensamantului din 1860, Moinestiul a devenit oficial a 28-a localitate urbana a Moldovei, dupa numarul de locuitori (2107)?

...Moinestiul a reusit "performanta" de a nu finaliza nici dupa 21 de ani constructia unui hotel, astfel incat a ajuns ca in 2011 sa fie singurul Municipiu din judet care nu dispune de un asemenea stabiliment?

... Moinestiul este al treilea oras din tara care detine un avion de tip MIG-21 (Lancer) expus suspendat pe soclu si transformat in monument?

... Gara Moinesti a fost construita in anul 1884 si este una din cele mai vechi gari din Romania, replici asemanatoare putand fi gasite la: Odobesti, Pucioasa si Segarcea?

Ultimele Postări pe Forum

Ultimul anunț