Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

SNAP RomaniaConform unui comunicat de presa publicat pe site-ul Sindicatului National al Agentilor de Politie (SNAP) din Romania, incepand cu data de 05.03.2015 Ministrul de Interne Gabriel Oprea a dispus efecuarea unui control la Politia Orasului Moinesti unde politistul Aurel Munteanu a intrat pentru a doua oara in greva foamei si isi acuza seful de mai multe abuzuri in serviciu.

Conform aceluiasi comunicat, SNAP a semnalat in repetate randuri diverse probleme si abuzuri reclamate de catre membrii din cadrul I.P.J. Bacau si ramase inca nerezolvate, si precizeaza o parte dintre acestea:

  • "Implicarea sefului Politiei Moinesti in activitati de natura sindicala incompatibile cu functia profesionala pe care o ocupa.
  • Depozitarea unor cantitati de carburant, destinat autospecialelor de serviciu, la domiciliul sefului Biroului de Ordine Publica (politist aflat in aceeasi functie si in prezent).

  • Cms.sef Margina Gelu, aflat in timpul liber, in tinuta civila si cu autoturismul personal, a oprit un autoturism in trafic, a solicitat si ridicat documentele conducatorului auto, solicitandu-i sa se prezinte a doua zi la sediul politiei, fara a respecta procedurile legale. Ulterior a chemat si pe tatal persoanei respective caruia i-a restituit documentele fara a incheia un document de constatare/sanctionare in acest sens. Acest incident, reclamat de SNAP, a fost musamalizat de conducerea I.P.J. Bacau, fara a fi sesizat parchetul competent, asa cum prevede legea.
  • Tot la Politia Moinesti exista suspiciunea ca politistii sunt repartizati, cu buna stiinta, doar in anumite zone, astfel incat sa existe trasee neacoperite unde sa poata actiona (circula) nestingherite, persoane certate cu legea (transport materiale lemnoase, petroliere, etc)."

Organizatia considera ca ar fi oportuna masura suspendarii temporare din functie a sefului Politiei Orasului Moinesti, pana la finalizarea controlului, cu scopul de a crea un climat favorabil desfasurarii in bune conditii a activitatilor la aceasta subunitate de politie.

Moinesteanul.ro

Alte Știri

Știați că...

... Gara Moinesti a fost construita in anul 1884 si este una din cele mai vechi gari din Romania, replici asemanatoare putand fi gasite la: Odobesti, Pucioasa si Segarcea?

...Moinestiul a reusit "performanta" de a nu finaliza nici dupa 21 de ani constructia unui hotel, astfel incat a ajuns ca in 2011 sa fie singurul Municipiu din judet care nu dispune de un asemenea stabiliment?

... padurea 'Parcul cu Pini' din Moinesti este una din putinele rezervatii naturale de pini negri din Europa? 

... in urma recensamantului din 1860, Moinestiul a devenit oficial a 28-a localitate urbana a Moldovei, dupa numarul de locuitori (2107)?

... Moinestiul este al treilea oras din tara care detine un avion de tip MIG-21 (Lancer) expus suspendat pe soclu si transformat in monument?

Ultimele Postări pe Forum

Ultimul anunț