Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Politia MoinestiDoua persoane banuite de savarsirea mai multor infractiuni de inselaciune au fost prinse in flagrant in urma unei actiuni a politistilor de investigatii criminale din Moinesti.

Flagrantul a fost organizat in urma unei sesizari primite din partea unui batran de 72 de ani din Ardeoani care a povestit ca a fost contactat de o persoana care s-a recomandat ca fiind ginerele sau si care sub pretextul unui accident rutier l-a convins sa trimita suma de 15.000 de lei printr-un curier.

Odata intrati pe fir, politistii au prins in flagrant in comuna Filipesti doua persoane care s-au prezentat pentru a ridica coletul cu bani, prejudiciul fiind recuperat in totalitate.

Cei doi escroci sunt un barbat de 33 de ani si o femeie de 26 de ani, ambii din judetul Neamt, tanara fiind implicata si intr-un alt caz de inselaciune petrecut pe 27 ianuarie 2015 cand un alt batran de 77 de ani din comuna Magiresti a fost inselat sa trimita printr-un colet suma de 15.700 lei.

Politistii recomanda cetatenilor sa nu dea curs unor astfel de apeluri telefonice, sa verifice veridicitatea informatiilor apeland a alte rude si/sau cunostinte apropiate sau sa ceara date despre unitatea medicala, de politie sau de parchet unde s-ar afla "ruda" ajunsa in nevoie. In cazul in care este solicitata trimiterea de bani prin curier sau transfer bancar, cetatenii pot sesiza autoritatile competente la numarul de urgenta 112.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă