Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Primaria Municipiului MoinestiPentru a nu fi acuzat de un posibil conflict de interese, consilierul local moinestean Ionică Manolache a demisionat din functie si ramane angajat al Centrului de Servicii Sociale, in subordinea Primariei si a Consiliului Local.

Ionică Manolache a fost ales consilier pe listele Partidului Conservator, dar demisia sa nu va duce la reducerea numarul consilierilor, pozitia sa urmand sa fie ocupata de urmatorul pe lista, Gabriel Bulboaca.

Viorel Ilie, primarul Municipiului Moinesti si preşedintele organizatiei PC, a declarat pentru bacau.info ca „este o demisie care a venit unilateral din partea domniei-sale, avand alte preocupari. Si din cauza unui posibil conflict de interese. Legea nu prevede asa ceva, dar e o chestiune de moralitate mai mult. Lucreaza la Centrul de Servicii Sociale.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...