Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Primaria Municipiului MoinestiPrimaria Municipiului Moinesti a publicat pe site-ul propriu un anunt de initiere a unei consultari publice cu privire la un program de masuri ce vizeaza imbunatatirea activitatii de gospodarire si infrumusetare a municipiului pentru anul 2015.

Conform anuntului, dezbaterea publica este deschisa tuturor persoanelor interesate si va avea loc in data de 11 decembrie 2014, ora 13:00, in sala de sedinta a Primariei Moinesti.

Programul poate fi consultat la sediul primariei, in punctele de informare - documentare, la Biroul Relatii Comunicare si Activitati Publice, la Registratura unitatii, camera 6, de luni pana joi, intre orele 08:00 si 15:30, iar vineri intre orele 8:00 si 13:00.

Locuitorii pot face propuneri si observatii in scris, pe adresa Unitatea Administrativ Teritoriala a Municipiului Moinesti, str. V. Alecsandri, nr. 14, municipiul Moinesti, judetul Bacau sau pot inregistra adrese scrise la Registratura generala a Primariei Moinesti.

Ultima zi de depunere a propunerilor si sugestiilor scrise pentru dezbaterea publica este data de 10 decembrie 2014.

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...