Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Agentia Nationala de IntegritateAgentia Nationala de Integritate a publicat pe 24 septembrie un comunicat de presa cu privire la mai multi fosti sau actuali manageri de spitale, sefi de sectie / serviciu si fosti sau actuali directori medicali aflati in incompatibilitate si conflict de interese administrativ si penal.

Lista contine 29 de persoane printre care si dr. Adrian Cotarlet, Managerul Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti.

Conform comunicatului, numele acestuia este asociat unui conflict de interese de natura penala, acesta incheind si deruland contracte privind subprogramul de screening pentru depistarea precoce activa a cancerului de col uterin cu o societate comerciala in cadrul careia sotia sa detine functia de asociat unic / administrator.

Pentru ca aceste fapte s-au petrecut in timp ce dr. Adrian Cotarlet detinea functia de Manager al Spitalului, Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Moinesti cu privire la existenta indiciilor referitoare la savarsirea infractiunii de conflict de interese prevazuta de dispozitiile art. 301, alin.(1) din Codul Penal.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...