Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

(sursa foto: captura proTV)O veche sonda de titei dezafectata a pus pe jar in cursul zilei de marti autoritatile din municipiul Moinesti dupa ce reprezentantii companiei petroliere ce activeaza in zona au semnalat scapari uriase de gaze. Aproximativ 160 de persoane din patru blocuri situate in zona de risc au fost evacuate de urgenta.

Masuratorile au aratat ca scurgerea de gaze poate fi extrem de periculoasa, motiv pentru care autoritatile locale au mobilizat imediat echipe gata sa intervina in cazul unei potentiale deflagratii.

Intr-o declaratie pentru Stirile ProTV, primarul Moinestiului Viorel Ilie a anuntat ca a fost declarata situatie de urgenta pentru cele patru blocuri si zona limitrofa, dar si ca va fi asigurata cazarea pe timpul noptii a persoanelor evacuate.

Dupa 24 de ore de la declansarea alarmei, in zona inca se aflau echipele de interventie, acestea incercand sa rezolve problema emanatiilor si a punerii in siguranta a sondei.

Moinesteanul.ro

 

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...