Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Raliul Moldovei Pambac Bacau 2014Editia a patra a evenimentului automobilistic Raliul Moldovei Pambac Bacau va avea loc anul acesta in perioada 25-26 iulie si va contine probe in fiecare din cele trei municipii ale judetului: Bacau, Moinesti si Onesti.

Conform informatiilor comunicate de origanizatori, editia din 2014 va lua startul la Moinesti unde concurentii vor parcurge de doua ori proba regina a raliului, urmand ca mai apoi sa se deplaseze la Onesti pentru superspeciala organizata in centrul orasului pe un circuit cu o lungime de 1,6 km ce va include cele mai importante bulevarde din localitate.

A doua zi, concurentii se vor muta la Bacau unde vor avea de parcurs alte opt probe, impartite in trei bucle, din care primele doua vor fi identice cu treceri pe specialele Hemeius, Trebes si Racova, ultima fiind amplasata in apropierea orasului Buhusi.

Statistic vorbind, Raliul Moldovei Pambac Bacau va avea in acest an un format compact cu o lungime totala de 427,65 kilometri, din care 126,64 kilometri vor fi impartiti in unsprezece probe speciale.

Inscrierile au inceput pe 25 iunie si se vor incheia vineri 11 iulie, lista echipajelor urmand sa fie publicata luni, 14 iulie.

Evenimentul din acest an este organizat de ACS Rally Spirit, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si este sprijinit de Consiliului Judetean Bacau, Consiliul Local Moinesti, Consiliul Local Onesti si Consiliul Local Bacau, avand ca si parteneri companiile Pambac, Comfert, Popasul Trebes si Simba Invest.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...