Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Logo USL TraiesteConform deciziei Biroului Electoral Judetean (BEJ) Bacau din 9 mai 2014, toate afisele electorale ale aliantei PSD-UNPR-PC in care sunt prezente sigla USL si sintagma 'USL traieste!' sunt ilegale si trebuiesc eliminate complet de catre autoritatile locale.

Plangerea a fost formulata de filiala Partidului National Liberal (PNL) din Bacau care, la fel ca si celelalte filiale din tara, a sesizat Biroul Electoral si a prezentat mai multe fotografii cu materialele electorale ce duceau in eroare pe alegatori.

Conform Ziarul de Bacau, inclusiv președintele PNL Crin Antonescu aflat intr-o vizita in Bacau a catalogat acest lucru ca fiind o "ilegalitate si o incercare de manipulare si inducere in eroare a electoratului".

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...