Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Inaugurare Compartiment Recuperare Medicala CardiovascularaIncepand de astazi 9 mai 2014, la Spitalul Municipal de Urgenta Moinesti functioneaza noul Compartiment de Recuperare Cardiovasculara, o initiativa a CJ Bacau si UAT Moinesti, in parteneriat cu Petrom.

Valoarea investitiei se ridica la peste 300.000 de Euro, serviciile compartimentul nou creat fiind unice in judetul Bacau, de ele putand beneficia peste 150.000 de persoane din regiunea Moldovei.

Fondurile au fost folosite pentru achizitionarea de echipamente medicale specifice si vin din partea C.J. Bacau, UAT Moinesti si compania Petrom a carei contributie a fost de peste 130.000 de Euro din suma totala.

"Spitalul Municipal de Urgenta Moinesti s-a bucurat de un real sprijin, ca urmare a colaborarii dintre Administratia Locala si Petrom. Compartimentul de Primiri Urgente a beneficiat de un sistem de telemedicina performant si extrem de util, fiind singura unitate spitaliceasca din Moldova racordata la expertiza medicala prin comunicarea la distanta. Prin toate aceste proiecte s-a dat sansa la viata pentru cat mai multi oameni!", a explicat Dr. Adrian Cotîrleț, Managerul Spitalul Municipal de Urgenta Moinesti.

Infiintarea Compartimentului de Recuperare Medicala Cardiovasculara face parte din Strategia de Dezvoltare a municipiului Moinesti pentru perioada 2014-2020, o initiativa a UAT Moinesti care isi propune, intre altele, asigurarea de servicii medicale la standarde de inalta performanta, crearea unui centru de tratament si recuperare medicala precum si continuarea dezvoltarii colaborarii internationale intre Spitalul Municipal de Urgenta Moinesti si centre de cercetare universitara in domeniul medicinei de recuperare.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...