Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Politia Municipiului MoinestiIn urma mai multor perchezitii efectuate de politistii moinesteni si lucratori S.A.S. Bacau, 4 persoane de sex masculin din Moinesti au fost retinute pentru o perioada de 24 de ore sub acuzatia de furt calificat, acestia urmand sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bacau cu propunere de arestare preventiva.

Conform cercetarilor s-a stabilit ca cei patru barbati au patruns in perioada 26 februarie - 14 martie 2014 in cinci locuinte din comunele Margineni si Letea Veche, de unde au sustras bunuri in valoare de peste 50.000 lei.

Investigatiile continua in vederea documentarii si probarii intregii activitati infractionale a celor patru persoane, pe numele acestora fiind intocmit dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...