Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Renault Kankoo Z.E.Administratia Fondului de Mediu a validat cererea Primariei Moinesti de a beneficia de un tichet de reducere in valoare de 12.000 de lei pentru achizitionarea unui automobil electric, discountul fiind acordat prin 'Programul de promovare a vehiculelor de transport rutier nepoluante si eficiente din punct de vedere energetic'.

Municipiul Moinesti a fost singurul validat in cadrul programului, iar dealerii auto de la care poate fi facuta achizitia sunt M Car Trading (Mitsubishi) si Renault Commercial Roumanie.

In aceasta saptamana conducerea Primariei Moinesti va avea o intalnire cu reprezentantii Renault pentru a negocia o eventuala tranzactie, intentiile fiind de a achizitiona un autoturism electric utilitar.

Compania Renault este singurul producator auto din program care comercializeaza si autoturisme electrice utilitare, modelul cu motor electric – Kangoo Z.E. avand un pret aproximativ de 21.500 de euro cu TVA, dar a carui baterie se inchiriaza separat cu 78 de euro/luna, timp de 36 de luni si un rulaj de maxim de 10.000 de kilometri pe an.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...