Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Leadership Autentic25 de tineri din Moinesti avand varste cuprinse intre 14 si 18 ani vor putea participa in perioada octombrie 2013 – iunie 2014 la cea de a cincea editie a programului national 'Leadership Autentic', un eveniment organizat de fundatia LEADERS si sustinut de Ministerul Educatiei Nationale.

Cele 25 de locuri sunt finantate complet si includ participarea timp de 4 zile in program, materialele de training (suportul de curs, logistica si papetaria), pauzele de pranz si racoritoarele din fiecare zi de training si accesul pe platforma profesionala de orientare in cariera pe baza careia vor primi un raport individual cu descrierea orientarilor vocationale.

Programul se adreseaza unei grupe de varsta care se indreapta catre alegerea unei facultati, are nevoie de gasirea vocatiei si de stabilirea unor valori pe care sa le regaseasca in modelele pe care si le aleg.

Leadership Autentic isi propune se completeze practica scolara printr-o serie de activitati de educatie informala care pun accent pe dezvoltarea abilitatilor de leadership, comunicare, lucru in echipa, initiativa si spirit pro-activ cu scopul de a-i pregati pe participanti pentru viata profesionala.

"Leadership Autentic se adreseaza adolescentilor cu varste intre 14 si 18 ani, iar efectele sale sunt, de obicei, de a-i ajuta pe tineri sa-si descopere si sa fie constienti de propriul potential, implicandu-se in liceele/comunitatile din care fac parte. Aflat deja la a  cincea editie, acest program ne ofera insight-uri utile despre valorile adolescentilor si despre imaginea pe care o au despre lider si leadership, iar participantii beneficiaza de cunostinte complementare programei scolare care ii ajuta sa isi puna in practica proiectele." a declarat Adina Maria Ghita, Program Director Leadership Autentic.

Editia din acest an se va desfasura in Bucuresti, Iasi, Moreni – judetul Dambovita, Moinesti – judetul Bacau, Ianca, judetul Braila, Buzau, Urlati – judetul Prahova, Campina – judetul Prahova, Videle – judetul Teleorman, Bustuchin – judetul Gorj, Rupea – judetul Brasov, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Bolintin Vale – judetul Giurgiu.

Dupa finalizarea cursurilor in cele 15 localitati, tinerii participanti se vor putea inscrie pentru un loc in Tabara Leadership Autentic unde vor fi admisi 30 de adolescenti. 

Inscrierea in programul Leadership Autentic se poate realiza online accesand acest link.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...