Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Hala agroalimentara MoinestiMare tam-tam si bucurie la Moinesti odata cu inaugurarea noii hale agroalimentare din Piata Centrala unde, multimi de gura-casca, edili si reprezentanti ai autoritatilor locale s-au ingramadit sa taie panglica si sa arunce macar o privire in interior.

Noua "bijuterie" a costat 560.000 de lei, are o suprafata de 754 metri patrati si gazduieste 11 module comerciale si 40 de tarabe pentru comercianti.

Investitia a fost facuta integral de la bugetul local si se pare ca nu va fi singura din zona Pietii Centrale unde, in 2014 vor fi alocate alte fonduri pentru modernizari suplimentare si chiar amenajarea unei parcari.

Una peste alta, moinesteanii spera ca preturile practicate in noua hala sa ramana macar aceleasi ca si pana acum, dar probabilitatea ca acestea sa creasca din cauza costurilor de inchiriere este aproape o certitudine.

Moinesteanul.ro

11 module comerciale si 40 de tarabe

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...