Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Hala Agroalimentara - MoinestiPrimaria Municipiului Moinesti a anuntat ca lucrarile la hala agroalimentara din cadrul Pietii Centrale din municipiu au fost finalizate, producatorii agricoli si agentii economici avand acum la dispozitie un spatiu modern de prezentare si stocare a marfurilor proprii.

Conform anuntului publicat pe site-ul Unitatii Administrativ Teritoriale Moinesti, noua hala agroalimentara include atat tarabe, cat si spatii comerciale disponibile spre inchiriere, doritorii fiind rugati sa se adreseze in acest scop direct primariei din strada V. Alecsandri, nr.14, sau la telefon 0234.363.680, fax 0234.365.428.

In plus, acestia mai pot apela la numarul de mobil 0733.959.409 (D-na Emanoila Gradinariu) sau la email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...