Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

BCR MoinestiO grupare de opt persoane, foste angajate ale sucursalei BCR din Moinesti (printre care si directorul) si alti cativa complici din afara bancii, au reusit ca in perioada 2004 - 2009 sa ofere frauduluos 121 de credite in lei si valuta pe numele a 83 de persoane, prejudiciul total ridicandu-se la 1.944.920 lei si 134.288,58 euro.

La tribunalul Bacau a fost demarata judecarea pe fond a dosarului a carui capetele de acuzare sunt: delapidare cu consecinte deosebit de grave, abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals si acces fara drept la un sistem informativ.

Lista inculpatilor include pe Geta Dascalu, director la acea vreme a sucursalei BCR Moinesti, Diana Isabela Ciuraru, consilier clienti retail, casierele Rodica Pricopi, Iuliana Antochi, Adriana Zaharia si complicii din afara bancii Nela Adam, Laura Elena Macsim, Ionuț Lovin si Laurin Prajescu.

Acestia sunt cercetati in stare de libertate, urmatorul termen de judecata fiind stabilit pe 4 iunie.

Citeste mai multe in Ziarul de Bacau

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...