Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Spitalul Municipal de Urgenta MoinestiDupa ce au fost facute publice intentiile de amenajare a unui heliport in curtea Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti, iata ca vorbele se transforma in fapte si, conform managerului spitalului, dr. Adrian Cotirlet, acesta ar putea fi inaugurat in luna iunie a acestui an.

Conform jurnalului InfoMed Moinesti, deschiderea heliportului va fi parte a manifestarilor dedicate "Zilelor Medicale ale Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti - 2013", eveniment care se va desfasura in acest an intre 27 si 29 iunie.

Ajunsa la cea de-a opta editie, sarbatoarea va reuni invitati de marca din lumea medicala nationala si internationala, la eveniment urmand sa aiba loc atat manifestari cu caracter stiintific, cat mai ales demonstrativ - operatorii.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...