Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Casa HoneyWoodMiercuri 27 martie, in cadrul unei conferinte organizate la Bucuresti, au fost lansate in Romania produsele marca HoneyWood, un mix intre inovatie si ecologie in constructia de case cu structura de lemn.

In cadrul evenimentului, Razvan Cazacu, fondatorul HoneyWood, a vorbit despre avantajele acestor case, izolatia termica superioara la o suprafata utila mai mare datorita peretilor mai subtiri, reducerea cu pana la 75% a facturilor la energie, rezistența la cutremure de 9 grade Richter, timpul scurt de constructie si impactul redus asupra mediului inconjurator.

Peretii acestor case sunt asamblati in fabrica HoneyWood din Moinesti unde, lemnul adus din Germania este prelucrat in conditii de temperatura si umiditate strict controlate si pe baza unor programe software de ultima generatie. Fabrica a necesitat o investitie de jumatate de milion de euro si cuprinde 300 m² de birouri, 20.000 m² de teren si 2.000 m² pentru halele de constructie.

Astfel, daca pana acum aceste case au fost construite doar in tari precum Norvegia, Franta, Italia sau Olanda, din martie 2013 HoneyWood ridica case de lemn si in Romania.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...