Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

(foto: Adevarul.ro)Jandarmii si angajati ai E.ON Moldova Distribuţie, au efectuat vineri 15 martie o razie de amploare in zona Municipiului Moinesti, obiectivul principal fiind depistarea persoanelor care folosesc conexiuni ilegale la reteaua de energie electrica.

Conform Adevarul, in urma actiunii de amploare, au fost realizate opt note de constatare pentru furt de energie eletrica folosind instalatii clandestine, politistii fiind cei care vor prelua cazurile si vor continua cercetarile celor prinsi in flagrant.

Toate bransarile frauduloase descoperite la reteaua electrica au fost dezafectate, sistemul de distribute functionand la aceasta ora in parametri normali.

Moinesteanul.ro


Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...