Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Caini maidaneziProblema cainilor vagabonzi si a altor animale fara stapan pare sa fie pe cale de rezolvare la Moinesti dupa ce, in urma unor demersuri ale Primariei, D.S.V.S.A. Bacau a autorizat in ianuarie 2013 darea in functiune a unui nou adapost, modern si dotat corespunzator.

Conform portalului Administratie.ro, acesta este amplasat in cartierul Gazarie si include o sala de operatii, cabinet de consultatii medicale, farmacie veterinara, magazie de alimente, spatii de cazare compartimentate, spatii de recreere si este racordat deja la toate utilitatile.

Mai mult decat atat, conform aceleiasi surse, a fost semnat si un contract de servicii cu un medic veterinar, iar autoutilitara special echipata pentru transportul cainilor si achizitionata inca din 2012, a primit de asemenea autorizarea D.S.V.S.A. Bacau.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...