Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

(sursa foto: Moinesti.ro)In ciuda faptului ca municipiul Moinesti sufera din cauza lipsei multor facilitati si detine o infrastructura insuficient dezvoltata pentru a atrage potentialii turisti, iata ca Primaria Moinesti anunta ca va participa in perioada 14 - 17 martie 2013, la Targul de Turism al Romaniei cu un stand propriu (vezi simularea din fotografie).

Conform comunicatului emis de Administratia Locala, la targ vor fi prezentate detaliat activitatile si evenimentele din cadrul proiectului "Promovarea Potentialului Turistic al Municipiului Moinesti" acestea facand parte din programului operational regional 2007 - 2013, axa prioritara 5 - Dezvoltarea Durabila si Promovarea Turismului, domeniul major de interventie 5.3.

In plus vor fi distribuite pliante si brosuri despre oras, vor fi expuse imagini si vor fi vizionate clipuri video de prezentare a Moinestiului.

Chiar daca cei mai multi dintre noi stim ca ritmul de dezvoltare a Moinestiului este mult prea lent, evenimentul este unul important pentru turismul autohton, initiativa de participare in cadrul targului fiind una laudabila si cu potential bun de promovare a orasului.

(sursa foto: Moinesti.ro)

Pentru cei care vor ajunge la targ, le putem spune ca standul U.A.T. Moinesti are numarul 55 si va putea fi vizitat in Pavilionul C5 din cadrul Complexului Expozitional Romexpo din Bucuresti (vezi harta de mai jos).

Pozitia standului UAT Moinesti la Targul de Turism al Romaniei - 2013

Moinesteanul.ro

 

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...