Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

foto: Silviu CeausuDesi are doar 20 de ani, un tanar din Moinesti, student al Facultatii de Mecanica din Iasi, a reusit sa convinga juriul unui concurs national de design ca machetele realizate de el pot deveni realitate si ca se pot transforma intr-un viitor autoturism de teren sub marca ARO.

Planurile de lansare a unei productii de serie mica a unui nou model ARO a fost motivul pentru care Facultatea de Mecanica din cadrul Universitatii Tehnice 'Gh. Asachi' din Iasi a organizat un concurs national de design cu tema "ARO Revolution" sau "Noul ARO", concurs la care au fost invitati sa participe atat studenti, cat si elevi de liceu pasionati de design.

Studiile de design au fost cerute sub forma unor desene de mana (in creion negru sau culori) sau realizate computerizat, folosind programe de modelare grafica sau proiectare 3D. Proiectele s-au axat pe caroserii de tip «Pick-up» si/sau «Hatch-back», cerinta principala fiind pastrarea identitatii si a traditiei ARO.

Pentru ca a ocupat locul I, Silviu a fost recompensat cu un premiu in valoare de 500 de lei si o excursie de o saptamana in Bulgaria.

Galerie Foto

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...