Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

PolitiaO patrula din cadrul Politiei Municipiului Moinesti a depistat in flagrant pe Vasile C. de 24 de ani si Cristinel P. de 43 de ani, ambii din Moineşti, in timp ce transportau cu un atelaj hipo pe strada Schelei din localitate, trei tevi cu lungime de 3 metri fiecare si diametrul de 4 toli.

Pentru ca cei doi nu au putut explica de unde provin bunurile, politistii au efectuat cercetari care au stabilit ca tevile proveneau din zona Schelei Moineşti si urmau sa fie valorificate la un centru de colectare a fierului vechi.

Prejudiciul se ridica la valoarea de 300 lei, dar fost recuperat integral, iar celor doi moinesteni li s-a intocmit dosar penal pentru furt calificat.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...