Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Edi TismanaruZvonul conform caruia fotbalistul echipei CSM Moinesti Edi Tismanaru va renunta la fotbal, a fost confirmat la inceputul acestui an chiar de catre golgheterul Ligii a III-a, acesta declarand ca va pleca sa munceasca in Norvegia.

"Da. Plec la munca in Norvegia. Nu e o ruşine sa muncesti. Iubesc fotbalul, dar nu am avut noroc să mă iubească şi el pe mine sau cel puţin cei implicaţi în fotbal. Vreau să-mi fac un viitor, pentru că fotbalul nu poate să mi-l ofere cu 700 lei pe lună, şi banii ăştia în rate. Îi respect pe Sorin Trofin şi pe toţi cei care fac o treabă bună la CSM Moineşti, dar trebuie să fiu inteles, ca asa e mai bine. Sunt sigur ca si alţii ar proceda la fel, daca ar fi fost in situatia mea".

Conform 1TV Bacau, Tismanaru se afla sub contract cu CSM Moinesti pana in vara acestui an, dar decizia fotbalistului pare sa fie una definitiva, in ciuda faptului ca va parasi Romania din postura de golgheter al Ligii a III-a.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...