Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

sursa foto: ImpulsTVDupa aproximativ 4 luni in care s-au efectuat lucrari de reamenajare, parcul Bai din Moinesti a redevenit o locatie in care moinestenii pot sa-si petreaca in mod civilizat timpul liber.

Valoarea proiectului a fost de peste 3,9 milioane de lei, investitia fiind posibila in urma unui proiect european al Primariei si accesat prin Programul Operational Regional 2007-2013.

Parcul a fost reamenajat aproape in intregime, o atentie deosebita fiind acordata izvoarelor de apa minerala si spatiilor speciale de recreere.

Intentiile Primariei sunt de transformare a imaginii municipiului Moinesti din oras petrolier, in statiune cu potential balneoclimateric.

Moinesteanul.ro

 

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...