Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

CSM MoinestiSambata 6 octombrie, echipa locala CSM Moinesti a jucat in deplasare la Piatra Neamt unde a intalnit echipa Ceahlaul II, o echipa destul de bine pregatita, dar care nu a reusit sa faca fata moinestenilor si a fost invinsa la doua goluri diferenta, scor final 2-4.

Astfel, echipa moinesteana isi continua parcursul impresionant de la startul in Liga a III-a si isi pastreaza prima pozitie in clasament cu o medie de peste 3 goluri marcate in cele 5 meciuri jucate in acest campionat.

Pe locul a doilea in clasament si la 4 puncte diferenta fata de moinesteni se afla echipa din Dorohoi, urmata de formatia suceveana Sporting Suceava care are acelasi numar de puncte, dar este diferentiata de golaveraj.

Aceasta din urma este si formatia cu care va juca pe teren propriu CSM Moinesti, vineri 12 octombrie de la ora 15:00.

Clasament general:


Clasament Liga III - etapa VI

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...