Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

(sursa foto: csm-moinesti.blogspot.ro)Lidera clasamentului Ligii a III-a (Seria I) CSM Moinesti, va juca sambata in deplasare la Piatra Neamt cu echipa locala Ceahlaul II, un meci de la care echipa antrenorului Sorin Trofin se asteapta sa sa smulga cele 3 puncte puse in joc.

Partida va incepe sambata la ora 15:00 si va fi arbitrata de la centru de galateanul Bogdan Anghelinei, ajutat de tusierii Florin Visan, tot din Galati si de Catalin Teodor din Braila.

In privinta litigiului cu Sport Club Bacau care a contestat dreptul de joc a lui Lupu si Apostu la CSM Moinesti, Comisia de Disciplina a FRF nu a dat inca un verdict, avocatul bacauanilor solicitand mutarea cazului la Comisia Nationala pentru Solutionarea Litigiilor, lucru care s-a si intamplat.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...