Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Mountain Biking la ZemesPrima competitie de mountain biking din localitatea Zemes va fi organizata de catre Asociatia Activ Moinesti in data de 6 octombrie 2012 si va reuni participanti din 7 categorii de varsta.

Competitia se adreseaza celor care iubesc ciclismul si natura si propune doua trasee, unul de 35 km - dificultate medie iar al doilea de 65 km - dificultate medie sporita.

Pe langa peisajele unice din padurile de foioase si conifere, concurentii mai experimentati isi vor putea testa aptitudinile in zonele mai abrupte, in timp ce amatorii se vor putea bucura de natura si aer curat.

In competitie se pot inscrie participanti din 7 categorii de varsta, de la 15 ani si pana la veterani care pot demonstra ca sportul nu are varsta.

Harta Traseu A - 65 km - Dificultate medie sporita

 

Harta Traseu B - 35 km - Dificultate medie

Startul va avea loc la ora 10:00 din fata Primariei comunei Zemes. Pentru mai multe detalii accesati pagina de Facebook a competitiei.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...