Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

PolitiaIn timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu din Moinesti, Marius D. de 25 de ani, din comuna Magireşti,  a pierdut controlul asupra directiei de mers, a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune cu o teava de transport gaze, dupa care a ricosat intr-un stalp de energie electrica.

Accidentul s-a produs sambata dimineata, la fata locului deplasandu-se imediat o echipa din cadrul societatii de distributie gaze, care a remediat defectiunea.

In urma coliziunii a rezultat vatamarea corporala a conducătorului auto si a altor doi pasageri, victimele fiind transportate la Spitalul Moinesti pentru ingrijiri medicale, doar una dintre acestea necesitand internare.

Politistii moinesteni au testat conducatorul auto cu apratul etilotest, rezultatul fiind de 0,30 mg/l alcool pur in aerul expirat, pasul urmator fiind recoltarea de probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...